Personal & Company Coaching 3D

Op maat gemaakte coaching op organisatie, afdeling/team of individueel niveau.

Op organisatie niveau

Als organisatie geholpen worden met het ( her ) formuleren van uw Visie, Missie en Strategie kan zorgen voor het varen van een nieuwe en frisse koers richting concreet gestelde doelen. Vanuit de geformuleerde strategie wordt een duidelijk en concreet operationeel plan van aanpak ( bv het jaarplan ) opgezet, waarbij bv. afdelingsplannen zoals commercie, marketing, ICT, HRM en Logistiek zijn opgenomen. In het verlengde hiervan kan er ondersteuning plaatsvinden in bv. de marktbewerking, acquisitie, recruitment en het opzetten van een goede HRM cyclus.

Op persoonlijk niveau

Elke medewerker heeft zijn kerntaken, waarvoor een aantal componenten aanwezig moeten zijn om de functie succesvol uit te voeren. Het snijvlak van de Kenniscomponent, de geleerde vaardigheden en de aanwezige competenties bepaald uiteindelijk de optimale performance. In de personal coaching wordt de medewerker op alle vlakken bewust gemaakt, geholpen en getraind om te groeien en de eigen ontwikkelingspunten aan te pakken en ook direct te implementeren in de dagelijkse praktijk. Coaching on the Job is een wezenlijk onderdeel van deze aanpak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *