Over Vroen.nl

Al ruim 20 jaar ervaring maakt dat Rob van Vroenhoven gepokt en gemazeld is als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van organisatieverbetering & succesvolle verkoop! Als trainer-consultant verzorgt hij voor vele organisaties tailor made trainingsprogramma’s in verkoop en helpt bedrijven bij het opzetten van een praktisch plan van aanpak om de omzet en het rendement te verbeteren. Juist deze ervaringen en het in de keuken kijken bij vele bedrijven, maakt het mogelijk om snel te kunnen inschatten waar eventuele knelpunten zitten, welke verbeterpunten zouden kunnen worden doorgevoerd en welke tools en aanpak het beste zouden passen bij uw organisatie om te groeien in omzet.Door het implementeren van de juiste processen, structuren en systemen, werken afdelingen en organisaties al snel efficienter en effectiever.Het trainen van verkoopskills, commerciele communicatie, maar ook ontwikkelen van noodzakelijke competenties, maken ook een wezenlijk onderdeel uit van de ondersteuning. Sinds 2004 is hij Insights Discovery Practitioner; Inzicht in Gedrag en toepassingen hiervan in teamsamenwerking, leidinggeven en in de commerciele communicatie met klanten zijn een waardevolle aanvulling. Door een praktische interval van coaching en intervisie, worden veranderingen, verbeteringen en nieuwe vaardigheden snel geimplementeerd in het dagelijks werk.

Vroen.nl heeft ruime ervaring in o.a:

  • Begeleiden van Veranderingsprocessen
  • Verbeteren teamsamenwerking
  • Ontwikkelen commerciële gespreksvoering voor binnen- en buitendienst
  • Activeren en structureren van acquisitie en marktbewerking
  • Opzetten en professioneel uitvoeren van accountmanagement
  • Creeren van strategie voor verkoop van visie, concepten & introducties
  • voorbereiden en begeleiden van transitie van binnendienst naar sales / accountsupport
  • Verbeteren van klantgericht denken en handelen
  • Ontwikkelen van Persoonlijke effectiviteit
  • Ondersteunen van HRM door assessment, Recruitment en opzet HRM Cyclus

Vroen.nl hanteert een beproefde werkwijze:

Vroen.nl hanteert effectieve checklists voor een snelle en complete inventarisatie en levert binnen enkele dagen een concrete op maat gemaakte offerte.


Maak eens kennis met Vroen.nl. Een afspraak is een goede investering om meer inzicht te krijgen in de ondersteuning die mogelijk is op gebied van interim management, coaching & training. Intake en offerte zijn altijd vrijblijvend en kosteloos!

Vroen.nl heeft succesvol samengewerkt met o.a.:

Kruidvat, Nutricia, Henkel, Mars, Greenery, WestlandKaas, FrieslandCampina, QualityBakers, Meneba, Nedan, (vanMelle)Perfetti, Spadel, PernodRicard, Leaf, Heineken, CocaCola, Wessanen, Schwarzkopf, Verkade, Pepsico, Talens, Esselte, LuxanChemicals, Hydron, Vitens, Citroen, Louman&Parqui (Toyota), Agis, Achmea, Generali, Interpolis, Bacardi, Paardekooper, Depa, De Drie Mollen, Nestle, Rabobank, Clondalkin, Flexoplast, Sogeti, ASR, Avero,Kon. Koopmans Meelfabrieken, Ferrero, Unilever, Red Bull, Vechtenaer, FTE groep, Natudis, Thise, Equiplite Europe, Koopmans Foodcoatings, FM Groep, ITH Complast, Pack-it, CPM, NS, Ministerie van Defensie, Gemeente Hilversum, Lens Energy, rentex Floron, Blycolin, Signature Foods, Alliade, Bamboo Brands, Frylapte, Fruitkracht, Medical Phit, Bouwmensen, Fox Global, Wasserij De Blinde, Bouwmensen, Karackter, Bouwbedrijf Bootsma, Gemeente Eindhoven, Gebr. van Aarle.