Ontwikkeling Medewerkers

Inzicht in je eigen gedrag, je kwaliteiten en je te ontwikkelen competenties is een belangrijke stap in succesvol zijn in de communicatie met klanten, leveranciers, collega’s en medewerkers. Ook het herkennen van de verschillen typen mensen en vervolgens hierop goed kunnen inspelen dragen veel bij aan intern en extern succes! De belangrijkste bouwstenen zijn:

Assessment

0-meting voor inzicht in competenties & vaardigheden

Lees meer

Personal Coaching

Individuele begeleiding bij ontwikkeling van kennis, vaardigheden of gedrag

Lees meer

Interne Samenwerking

Inzicht in eigen gedrag, herkennen gedrag van de ander & verbinding maken

Lees meer

Vroen.nl werkt actief met Insights Discovery.

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.