Loopbaancoaching voor organisatie en werknemer

Op basis van jarenlange ervaring en opleiding in professionele loopbaan coaching kan NGT zowel werknemer als organisatie bijstaan in het maken van keuzes, het ontwikkelen en organiseren van een optimale loopbaan carriere.

Voor werknemers en deelnemers aan de arbeidsmarkt.

NGT kan je hulp bieden bij het maken van een juiste beroepskeuze, de juiste werkomgeving en het verder ontwikkelen van je vaardigheden en competenties. Als toetreder op de arbeidsmarkt, maar ook als ervaren werknemer die voelt dan hij/zij toe is aan de volgende stap. Op basis van een stapsgewijze intake, waaronder een persoonlijkheidsprofiel, komen we samen tot de conclusies die aansluitpunten bieden om gericht een baan of een verandering te kiezen die helemaal aansluit bij jouw als mens en medewerker.

Voor organisaties en werkgevers.

Als werkgever wil je graag dat je medewerkers optimaal aansluiten op de functie en men gemotiveerd is om de werkzaamheden uit te voeren. Vaak wil je juist medewerkers zo lang mogelijk behouden omdat je blij bent met hun capaciteiten. NGT kan de organisatie helpen om de juiste medewerkers binnen te halen, hen te ontwikkelen en te binden m.b.v. een goed geplande loopbaanbegeleiding. Intern, als doorstroom, promotie, nieuwe zingeving, maar ook als verantwoorde uitstroom.Afbeelding